Verhuiswagen met chauffeur

U wilt uw verhuizing zelf regelen en beschikt over voldoende mankracht, maar heeft geen geschikt vervoersmiddel? U kunt Transport Service Vellekoop inhuren voor verhuizingen. Met mijn vrachtwagen kan ik uw complete inboedel in één keer veilig naar uw nieuwe woning vervoeren.

U zorgt zelf voor het in- en uitpakken en het laden en lossen van uw inboedel. Dankzij mijn ervaring kan ik u instrueren bij het inladen van de vrachtwagen. Ik zet alles goed vast zodat uw inboedel veilig aankomt bij uw nieuwe woning.

Bespaar tijd en geld door het huren van een verhuiswagen met chauffeur. U profiteert van de voordelen van een professionele verhuiswagen tegen een scherpe prijs aangezien u zelf voor de mankracht zorgt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en u zult zien dat deze service niet alleen heel efficiënt, maar ook heel betaalbaar is.

 

offerte aanvragen

transportopdracht plaatsen

Referenties

“Transport Service Vellekoop heeft een belangrijke pre. Je voelt echt dat er gewerkt wordt om onze logistieke stromen optimaal te
houden.

Dat is transportservice zoals het behoort te zijn!”

J. Salman – Van Der Deijl Roses

“Ja = Ja en Nee = Nee
Dat is Rob Vellekoop en zo verzorgt hij het transport.
Als het een ja is dan is Rob altijd op tijd.
Een transporteur waar je op kunt bouwen.”

Eelco Hordijk – DRC Plant

“Transportservice Vellekoop is een goede en betrouwbare partner voor uw transportzaken. Jarenlange ervaring binnen de sierteeltsector, zowel bij kwekers, transporteurs en handel, maken dat Rob Vellekoop overal de weg weet te vinden. KP Holland heeft de afgelopen jaren met veel plezier met Rob samengewerkt.”

Ton van Lier – KP Holland

Rob Vellekoop kennen wij als een oprecht, hardwerkend en eerlijk persoon. De transport gaat altijd uiterst netjes, nauwkeurig en nog vlot ook. Regelmatig maken we nog gebruik van Rob zijn diensten en zijn daar zeer tevreden over. Afspraak is afspraak en de betrouwbaarheid in combinatie met een goede prijskwaliteit verhouding is prettig. Een aanrader voor wie een betrouwbare speler zoekt binnen de transport!

Harry, Ria en John van der Knaap
Kwekerij Mariënoord b.v.