Services

Transport Service Vellekoop is een transportbedrijf dat flexibel en veelzijdig inzetbaar is. Elk type transport vraagt om een andere aanpak.

Ik beschik over vele mogelijkheden welke op uw wensen kunnen worden afgestemd. Ontzorgen is mijn uitgangspunt. Dankzij mijn ruime ervaring weet ik precies hoe ik de zorg voor het vervoer van uw producten voor u uit handen kan nemen. Ik denk graag met u mee en bied oplossingen voor uw vraagstukken.

 

Ongeacht het product wordt elke lading met de grootst mogelijke zorg vervoerd. En de aflevering? Zoals afgesproken, op het gewenste tijdstip, op het juiste adres.

Mijn services:

Heeft u een logistieke uitdaging? Ik kan transport op maat aanbieden. Volledig afgestemd op uw instructies en gericht op uw specifieke lading.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een voorstel waarin optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen en de praktische uitvoering.

Contact

06-18084188  

offerte aanvragen

transportopdracht plaatsen

Referenties

“Transport Service Vellekoop heeft een belangrijke pre. Je voelt echt dat er gewerkt wordt om onze logistieke stromen optimaal te
houden.

Dat is transportservice zoals het behoort te zijn!”

J. Salman – Van Der Deijl Roses

“Ja = Ja en Nee = Nee
Dat is Rob Vellekoop en zo verzorgt hij het transport.
Als het een ja is dan is Rob altijd op tijd.
Een transporteur waar je op kunt bouwen.”

Eelco Hordijk – DRC Plant

“Transportservice Vellekoop is een goede en betrouwbare partner voor uw transportzaken. Jarenlange ervaring binnen de sierteeltsector, zowel bij kwekers, transporteurs en handel, maken dat Rob Vellekoop overal de weg weet te vinden. KP Holland heeft de afgelopen jaren met veel plezier met Rob samengewerkt.”

Ton van Lier – KP Holland

Rob Vellekoop kennen wij als een oprecht, hardwerkend en eerlijk persoon. De transport gaat altijd uiterst netjes, nauwkeurig en nog vlot ook. Regelmatig maken we nog gebruik van Rob zijn diensten en zijn daar zeer tevreden over. Afspraak is afspraak en de betrouwbaarheid in combinatie met een goede prijskwaliteit verhouding is prettig. Een aanrader voor wie een betrouwbare speler zoekt binnen de transport!

Harry, Ria en John van der Knaap
Kwekerij Mariënoord b.v.