Bloemen- en plantentransport

Transport Service Vellekoop is specialist in bloemen- en plantentransport. Van of naar kwekers, de veilingen, exporteurs of groothandels. Of zelfs afnemers als bloemisten en tuincentra. Of het nu gaat om veilingkarren, denen, pallets of bigbags, Transport Service Vellekoop vervoert het voor u naar iedere gewenste bestemming in Nederland.

Het vervoer van bloemen en planten vergt de nodige zorg en aandacht. Dankzij mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat uw bloemen of planten op de juiste tijd op de juiste plaats komen, met optimaal behoud van kwaliteit.

Naast het correct vervoeren van de bloemen of planten hecht ik veel waarde aan de afhandeling van het logistieke traject. Heeft u specifieke losinstructies of overige afwijkende wensen? Ik denk graag met u mee en bied oplossingen voor uw vraagstukken.

 

offerte aanvragen

transportopdracht plaatsen

Referenties

“Transport Service Vellekoop heeft een belangrijke pre. Je voelt echt dat er gewerkt wordt om onze logistieke stromen optimaal te
houden.

Dat is transportservice zoals het behoort te zijn!”

J. Salman – Van Der Deijl Roses

“Ja = Ja en Nee = Nee
Dat is Rob Vellekoop en zo verzorgt hij het transport.
Als het een ja is dan is Rob altijd op tijd.
Een transporteur waar je op kunt bouwen.”

Eelco Hordijk – DRC Plant

“Transportservice Vellekoop is een goede en betrouwbare partner voor uw transportzaken. Jarenlange ervaring binnen de sierteeltsector, zowel bij kwekers, transporteurs en handel, maken dat Rob Vellekoop overal de weg weet te vinden. KP Holland heeft de afgelopen jaren met veel plezier met Rob samengewerkt.”

Ton van Lier – KP Holland

Rob Vellekoop kennen wij als een oprecht, hardwerkend en eerlijk persoon. De transport gaat altijd uiterst netjes, nauwkeurig en nog vlot ook. Regelmatig maken we nog gebruik van Rob zijn diensten en zijn daar zeer tevreden over. Afspraak is afspraak en de betrouwbaarheid in combinatie met een goede prijskwaliteit verhouding is prettig. Een aanrader voor wie een betrouwbare speler zoekt binnen de transport!

Harry, Ria en John van der Knaap
Kwekerij Mariënoord b.v.