Pallettransport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw pallets snel, correct en volgens afspraak op de plaats van bestemming aflevert? Transport Service Vellekoop is sterk in het vervoer van pallets. Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen.

Afhankelijk van het tijdstip waarop de palletzending wordt aangemeld en kan worden afgehaald, wordt uw pallet dezelfde dag of de volgende ochtend bezorgd. Hierbij houd ik rekening met uw specifieke wensen.

Palletvervoer? Neem vrijblijvend contact met mij op of vraag een offerte aan.

 

offerte aanvragen

transportopdracht plaatsen

Referenties

“Transport Service Vellekoop heeft een belangrijke pre. Je voelt echt dat er gewerkt wordt om onze logistieke stromen optimaal te
houden.

Dat is transportservice zoals het behoort te zijn!”

J. Salman – Van Der Deijl Roses

“Ja = Ja en Nee = Nee
Dat is Rob Vellekoop en zo verzorgt hij het transport.
Als het een ja is dan is Rob altijd op tijd.
Een transporteur waar je op kunt bouwen.”

Eelco Hordijk – DRC Plant

“Transportservice Vellekoop is een goede en betrouwbare partner voor uw transportzaken. Jarenlange ervaring binnen de sierteeltsector, zowel bij kwekers, transporteurs en handel, maken dat Rob Vellekoop overal de weg weet te vinden. KP Holland heeft de afgelopen jaren met veel plezier met Rob samengewerkt.”

Ton van Lier – KP Holland

Rob Vellekoop kennen wij als een oprecht, hardwerkend en eerlijk persoon. De transport gaat altijd uiterst netjes, nauwkeurig en nog vlot ook. Regelmatig maken we nog gebruik van Rob zijn diensten en zijn daar zeer tevreden over. Afspraak is afspraak en de betrouwbaarheid in combinatie met een goede prijskwaliteit verhouding is prettig. Een aanrader voor wie een betrouwbare speler zoekt binnen de transport!

Harry, Ria en John van der Knaap
Kwekerij Mariënoord b.v.