Rob Vellekoop

Met veel plezier werkte ik aan het begin van mijn carrière bij een plantenkwekerij. Eén van mijn werkzaamheden was het vervoeren van de planten naar de veiling. Het vrije gevoel dat ik op die momenten ervaarde was voor mij doorslaggevend in mijn keuze voor het beroep van vrachtwagenchauffeur.

Na enkele jaren als chauffeur werkzaam te zijn geweest bij diverse bedrijven binnen de sierteeltsector ben ik in het jaar 2000 een eenmanszaak gestart. Ik verhuurde mijzelf als chauffeur. Toen ik in 2010 de hoeveelheid aan opdrachten niet zelf meer kon uitvoeren ben ik als uitzendbureau gaan bemiddelen tussen zelfstandige vrachtwagenchauffeurs en mijn opdrachtgevers.

In 2015 heb ik besloten om zelfstandig chauffeur te worden met een eigen vrachtwagen.
Terug naar het vrije gevoel!

Transport Service Vellekoop

De kennis en ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan zet ik nu in voor Transport Service Vellekoop. Vanuit de regio Westland verzorg ik het transport van goederen naar bestemmingen in heel Nederland.

Ik ben mij terdege bewust van de CO2 uitstoot die ik als transporteur veroorzaak. Daarom hanteer ik een zuinige rijstijl gebaseerd op ‘Het Nieuwe Rijden’.

De kracht van mijn transportbedrijf is de persoonlijke service die ik bied. Door het rechtstreekse contact met u als opdrachtgever weet ik exact wat uw wensen zijn en kan ik deze adequaat uitvoeren.

U komt met een bepaalde verwachting bij mij. Deze verwachting zie ik als een uitdaging. Ik doe er alles aan om aan die verwachting te voldoen. Daarin ligt mijn passie. Ik geloof in korte communicatielijnen en een open werkwijze omdat dit leidt tot een vertrouwensband. Deze vertrouwensband vormt de basis voor een langdurige samenwerking.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.